100napbringa beszámoló a Bringaexpo-n!

Bizony, idén is ott leszünk a Bringaexpo-n! Nekem nagyon kedves ez a kiállítás, hiszen tavaly itt sikerült néhány felejthetetlen napot eltölteni, ami alatt sok új bringás barátot, na és nem utolsó sorban támogatókat, médiapartnereket szereznünk a megmozduláshoz. 🙂 Ezért perszehogy idén is ott a helyünk!

A világot látott kerékpár, a felszerelések, és egy 1,5 x 2m-es 100napbringa élményfal a kiállítás teljes ideje alatt megtekinthető az Evobike standján. Valamint sor kerül egy újabb – és ezúttal hosszabb – élménybeszámolóra is, természetesen a szokásos interaktív és színes módon, fényképekkel, térképes útvonallal, az úton minket ért sok-sok bringás élménnyel és sztorival. Az élménybeszámoló március 7-én vasárnap délután 3 órától kezdődik a színpadon. Mindenkit nagy szerettel várok, mind az előadáson, mind egy beszélgetésre – Az Evobike standja körül egész biztos megtaláltok a vasárnapi napon. Találkozzunk a Bringaexpo-n!

A Bringaexpo ezúttal a Budapesti Hungexpo területén lesz, az utazás kiállítással egy helyen és egy időben! (utazás + bringa = 100napbringa:) A Bringaexpo egyébként nagyon érdekes, legalábbis tavaly nekem nagyon-nagyon bejött. Ha egy kicsit is érdekel a bringázás, biztos vagyok benne, hogy nagyon fog tetszeni.