Az SH+ termékek

Ez a videó kicsit szedett-vedett lett, mert nem éppen az járt a fejemben fent a hegy tetején, mit lenne jó elmondani az SH+ cuccokról, de azért meglöttük és ha már megcsináltuk, felraktuk a netre is. Viszont némi kiegészítés mindenképp jár még hozzá:

 • A cuccok mind beváltak és szeretjük őket, nagyon.
 • Ha most vennék sisakot, ilyet vennék. Tudom, ez a legnagyobb marketing bullshit szöveg, amit ide irhatok, de hát ez az igazság… Személy szerint azért imádom az SH+ bukósisakot, mert
  1. Piros-fehér-zöld 🙂
  2. Hátul prizmás – jól látható
  3. Egy mozdulattal  állítható a nagysága, így sapka is befér alá
  4. Nagyon könnyű, ugyanakkor látszik rajta, hogy masszív
 • A sálkendő is eszméletlen hasznos, ahogy előre sejtettem. Fejpántként fülre, állra, nyakba, egész fejre hideg szélben, ha ügyes vagy, még fél kézzel is felvehető. Sisak alá bőven befér. Nekem, aki rettegek a mandulagyulladástól, hogy elviszi az egész 100napbringát, ha jön, ez a sálkendő az arcomon van mindig, amikor nagyon hideg van.
 • A szemüvegeket is szeretjük, 3 lencse van hozzájuk, pánt, amivel nyakba is akaszthatjuk őket, egy kemény tok és egy puha. Előbbibe a rendes dioptriás szemüvegem is belefért még, abban van védett helyen az egész úton. A borús időbe való lencsében pedig olyan színekben pompázik a világ, hogy önkéntelenül is fülig ér benne a szánk. Ádám nem bírt a színekből felocsudni, amikor először felpróbálta a pirosat Ausztriában.

Mégegyszer nagyon köszönjük a kapott termékeket. Kérném a srácokat, volt és meglévő útitársaimat, egészítsétek ki, erősítsétek meg a leírtakat a termékekkel kapcsolatban. Illetve csak őszintén!

Ja, és ami a legfontosabb, Magyarországon itt kaphatóak az SH+ termékek! 🙂

9 comments

 1. Hát én tényleg csak szuperlatívuszokban tudok az SH+ cuccokról beszélni.
  A szemüveget különösen imádtam a narancsságra lencsével, azóta is azokban a színekben élnek bennem a tájak, amiket bejártunk. Árpád nem említette, mert szerintem csak én használtam, de jár hozzá egy fejpánt is, amivel nyakba lehet akasztani használaton kívül, közben meg azt biztosítja, hogy ne essen le a fejről: na, ezt is nagyon szerettem.

 2. További szép túrát kívánok nektek. Ma én is elindulok, immáron innen hazafele. Három hét múlva leszek otthon. Kitartást, hátszelet, kevés esőt, napsütést, hideg sört!

  A fent kérdezettre egy email címmel válaszolok, szerintem nem titkos, én is úgy találtam valahol. Sisakot itt tehát: skitotal KUKAC skitotal.axelero.net

  Minden jót!

 3. Sziasztok.

  En junius masodik feleben szereztem be ebbol a sisakbol egyet. Nekem is itt tetszett meg a szine.
  Nalam a beszerzese sikeresnek volt mondhato, mert a helyi bringabolt forgalmaz SH+ termekeket es igy meg tudtam rendelni naluk. Az ara 10eft korul van ami szerintem meg a koca bringasok szamara is megfizetheto. Korabban sparos bukot hasznaltam, hat nem osszehasonlithato, nagyon jol szellozik, ami nekem egyedul hianyzik belole az a bogar halo.
  Szemuvegeket is nezegettem naluk, szimpatikus az aruk :), de eddig meg nem talaltam olyat amelyiknek a bal lencseje ne talalkozna a szempillammal.
  Ez a salkendo szel allo anyagbol van? Amiket eddig neztem (nem bringa bolt) azok mind atengedtek a szelet :).

 4. Én is használtam a cuccokat az út során és bízvást állíthatom minden igényt sőt mi több, még látens igényeimet is kielégítettek ezek a nagyszerű felszerelések. A sisakból mondjuk nem lehetett levest enni mert folyton kifolyt a szellőzőnyílásokon, a sál nem volt alkalmas alsónadrágnak mert középen nem volt meg az a szükséges rész, a szemüvegben éjszaka szinte semmit sem láttam a koromsötétben, de az eredeti felhasználási területeiken ezek a cuccok kurvajók.
  A sál abszolút szélálló, sokszor kiraktam a szélbe és semmi baja nem lett!

 5. G, Te állat!!! 🙂 Ez viszont most átjött, könnyesre röhögtem magamat, itt az RV17-en, Norge-ban. Amúgy minden nagyon szép és jó, de most csak egy cikket elküldeni jöttem fel, úgyhogy tssááá, rakjátok meg, és csók annak, aki magára veszi,
  Rp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Security Code: