Újra itthon 100 nap után – Az élet megy tovább (és még mindig gyönyörű)

Még kicsit furcsa minden, még szokatlan újra itthon. De ahogy annyi mindent az úton, ezt is meg fogom szokni. 🙂

Most 5 könnyű nap következik. Reggel 25km Budapesten, Magyarország fővárosában. Azt mondják jó hely, lakni benne kicsit zsúfolt, kicsit büdös, de azért szeretnivaló. Az első 10km a Lágymányosi-hídig viszonylag unalmas, de aztán, végig a Duna mentén a budai felső rakparton, Gellért-hegy, Budai-vár, Parlament, talán még a Margit-szigetre is bekanyarodok. Az út végén pedig egy szép nagy kaptató a Hármashatár-hegy oldalába.

Ha végetért a reggeli szakasz, 8-10 óra pihenés jön: asztal, szék, tető, áram, internet, konyha, víz, kollégák, ügyfelek, megoldandó problémák, egyszóval minden földi jó.

Ezek után pedig este ugyanez a 25km visszafelé, esetleg egy kis detour-t beiktatva néhány rég nem látott jóbarát felé. Hétvégére persze kitalálunk majd valami komolyabb történetet. Dunakanyar, Visegrád… Az egész világ egy nagy, gyönyörű játszótér, a kerékpár és a sátor pedig remek játszóeszközök hozzá! 🙂 Bűn ilyenkor otthon ülni.

Persze azért igyekszem majd megülni kicsit a fenekemen,  és megrni az utolsó 3 bejegyzést, Helsinkit, Mariahamnot és Stockholmot. Aztán pedig valamikor összehozunk egy 100napbringa találkozót is, amiről természetesen itt az oldalan időben értesítünk Benneteket!

Addig is bringázzatok Ti is mindenhová, mert az nagyon jóóó! Már alig várom, hogy nekivágjak holnap Budapest utcáinak. Pedig most bringáztam 100 napot… Hát nem furcsa?!? Nekem nem, sőt, természetes. A kerékpár legális könnyűdrog, amit szervezetem termel, miközben forgatom magam alá az utat. Úton lenni boldogság, még a munkahelyre is – ha bringával mész.

52 comments

  1. Banzig!Szeptember második hetében szeretnénk ,ahogy a gyerekek feljönnek az iskolába!Előtte már két héttel felrakjuk a honlapomra, meg olyan illusztris helyekre amit többen olvasnak! A nyomdától is függ a dolog, de időben fogok szólni! Péntek estére szeretném ,mert szombat este akarok szervezni egy jó blues bulit! Természetesen élő zene! Igyekszem hogy minden rendben menjen, de átok ül ezen az ázsiai expedíción, mert most a dvd sokszorosítással szarakodnak! Minden jót!

  2. Sziasztok,
    Szeretnénk elhívni titeket a goldenblog díjátadóra augusztus végén (hacsak nem bringáztok akkor éppen valamerre) de ehhez szükségünk lenne egy emailcímre, ahová a “hivatalos” meghívót elküldhetjük.

    gb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Security Code: