Anschluss 3 – A Villamos


szólj hozzá: 100napbringa – Anschluss 3

6 comments

  1. Szia Árpi!
    Ha hamarabb találok az oldaladra, …. másképpen alakul :))) nekem. Végigolvasgattam és többször jókat vígadtam a soraidon. Lopok! :)) Infót… Ugyanis július 4-én indulok kerómmal Londonba. Az útvonal nem teljesen az ami a tietek volt, de gondolkozom, hogy mégiscsak esetleg arrafel vegyem az irányt. Konkrétan Vasühl (Németország) az egyik célom, ahol Gábor barátomat látogatom meg. Az odaút lehetséges Linz-Passu felé, de én eredetileg Plzen (cseh) felé kanyarítottam magamat. Tanácstalan vagyok változtassak-e ezen :))))
    Korántsincs annyi tapasztalatom mint neked! Félek is egy kicsit. A felszerelésem éppen most állítom össze. Kissé kihívás, mivel végig egyedül kerekezek, dehát remélem… Európa 🙂 Én a barátokon kívül teljesen a couchsurfingre helyezkednék, de addig még igencsak rá kell feküdni a beszélt angolomra :)))
    Ha nem bánod picit kérdezgetni foglak mielőtt indulok… de most ennyi, megyek tovább agyalni. Nagyon jól csinálod / csináltátok eddig, őszintén le a kalappal.

  2. Hgabor, de szívesen mennék veled. Kár, hogy éppen Hollandiában tanulok, és majd június 25. körül indulok innen haza Genf érintésével…jut eszembe, nincs valakinek kedve csatlakozni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Security Code: