Sziráki Árpád a nyomunkban lesz!

A tegnapi Blikk érdekes cikket hozott le egy “elszánt fiatalemberről”:


Újságcikk Sziráki Árpádról a Blikkben

Nem tudom ki ez a Sziráki Árpád srác, de egy biztos: Ugyanonnan indul mint mi, csak egy nappal később, ráadásul az útvonalterve is kísértetiesen hasonlít a miénkre. Még nem döntöttük el, hogy jófejek leszünk-e, és bevárjuk, vagy repülőrajtot veszünk, és nem hagyjuk, hogy utolérjen az üldözőnk. Szerintetek mit kéne tennünk egy ilyen helyzetben?

Csak egy nap előnyünk van Szirákival szemben. Mekkora blamázs lenne, ha ő előbb érne oda Párizsba, mint mi…

14 comments

 1. Jóképű gyerek ez a Sziráki, már most híresebb, mint mi. Nézd meg, a Blikk is inkább őt hozza, dacára annak, hogy mi egy nappal előbb indulunk…

  Le kell szakítanunk, semmiképp ne várjuk be.

 2. Bakker!
  Ezt hívják totális copynak?
  Az a baj, az egy nap elöny ekkora távon nem sok.

  Sajnos nem tudok örömtekerni Veletek holnap, mert sok melóm van, de gondolatban ott leszek. 🙂

  Üdv,
  Sanyi

 3. húzzatok bele srácok! nem hagyhat ott benneteket egy ilyen jöttment figura. biztos hallott az utatokról és most a babérjaitokat töri. :o))))

  juh héj, éjjen a blikk

  akkor holnap 1400-kor csatt a clarkon :o)

 4. Én a helyedben bevárnám Szirákit és persze a barátait, mert róluk se felejtkezzünk meg. Hátha van néhány lány a csapatában. Aztán tekerhetnétek együtt, világbéke meg ilyesmi…. Végül is közös a cél : )
  Szembeszélmentes, napsugaras tekerést!
  Unokatesód Bálint

 5. Írni se tudnak

  Mocskos bulvármédia…

  Bezzeg a barlangászokról is mit hoztak le anno amikor két társam 2006 februárjában meghalt…ja tudom elfelejtették.

  A baleset után még 3 hónappal később is tudtak ,,bőrt lehúzni”.

  De toljátok neki ezerrel,mutassátok meg ennek a ,,Sziráki Árpádnak” ki az úr a háznál!!!

  Stavi Viktor – Állvány – ISBJØRN

  GRAUZONE : EISBÆR

 6. Ne hülyüljetek már meg! Képesek lennétek végigrohanni ezt a gyönyörű útvonalat, csak azért, hogy ti érjetek oda elsőnek? Ez akkora ostobaság lenne, mintha azon versenyeznétek hogy melyőtök sül el hamarabb Angelina Jolie ágyában.

  Ha versenyezni akartok, akkor dobjátok el a túracuccot, vegyetek egy karbon országútit és gyertek vissza! Vasárnap Péten 21 km-es időfutam…

  Ne legyetek ostobák!

 7. 🙂 Félreértések elkerülése végett: Sziráki Árpád nem létezik, az én nevemet írták el + az indulás dátumát a cikkben, ami amúgy rólunk szól. Mi ahelyett, hogy ezen besértődtünk volna, poénra vettük… “Utolér a Sziráki, húzzunk bele!!!” 🙂 Amúgy persze eszünk ágában sincs rohanni. Bár a túra, ahogy Ádám fogalmaz “epikus”, de nem a teljesítményről fog szólni, hanem az élményről. Amellett, hogy 8000km az 8000km, akárhogy számoljuk… 🙂

 8. Vicces. Sosem szerettem a Blikket. Ezentúl sem fogom. Azért Árpesz legalább annyit megérdemelt volna, hogy jól írják a nevét. grrr 🙂 Árpesz, ebből egy jött le: nem vagy elég celeb :))) Akkor tudták volna a neved. Jó szelet. Persze mindig hátulról :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Security Code: